Pocher Modelbouw
Last update:
5 januari 2006
08.00u (GMT +1.00)
Best viewed IE 6.0; 1280 X 1024

Een exclusief limited edition pocher model: Pocher K 35 "Porsche Carrera Cup".
Sterke uitbreiding van de handleidingen voor Pocher modellen !!!

Neem ook een kijkje op mijn LGB website: www.LGB-Trains.net


// verander hierboven de hoogte en breedte // waarden moeten gelijk zijn aan aantal pixels van de gekozen banners // locatie of naam 1e banner // locatie of naam 2e banner // locatie of naam 3e banner // wil je meer banners, simpel bovenstaande regels kopieren,,,,, // de volgende banner wordt dan image_3 en de link alink_3 etc...... // verander hierboven de hoogte en breedte // waarden moeten gelijk zijn aan aantal pixels van de gekozen banners // locatie of naam 1e banner // locatie of naam 2e banner // locatie of naam 3e banner // wil je meer banners, simpel bovenstaande regels kopieren,,,,, // de volgende banner wordt dan image_3 en de link alink_3 etc...... // verander hierboven de hoogte en breedte // waarden moeten gelijk zijn aan aantal pixels van de gekozen banners // locatie of naam 1e banner // locatie of naam 2e banner // locatie of naam 3e banner // locatie of naam 4e banner // wil je meer banners, simpel bovenstaande regels kopieren,,,,, // de volgende banner wordt dan image_3 en de link alink_3 etc...... // verander hierboven de hoogte en breedte // waarden moeten gelijk zijn aan aantal pixels van de gekozen banners // locatie of naam 1e banner // locatie of naam 2e banner // locatie of naam 3e banner // wil je meer banners, simpel bovenstaande regels kopieren,,,,, // de volgende banner wordt dan image_3 en de link alink_3 etc...... // verander hierboven de hoogte en breedte // waarden moeten gelijk zijn aan aantal pixels van de gekozen banners // locatie of naam 1e banner // locatie of naam 2e banner // locatie of naam 3e banner // wil je meer banners, simpel bovenstaande regels kopieren,,,,, // de volgende banner wordt dan image_3 en de link alink_3 etc......
Beste Pocher fanaten, ik heb deze onofficiŽle Pocher website opgestart voor alle liefhebbers en fans van de 1/8 Pocher modelbouw wagens. Deze bouwdozen zijn sinds 2001 NIET meer in productie! Sinds 12/07/2003 is LIMA zelfs in vereffening...
Ik bouw deze gedetailleerde Pocher modellen sinds 1991. Op dit ogenblik heb ik 23 gebouwde Pocher modellen te bekijken. Al mijn modellen bevinden zich in stofvrije zelf ontworpen kasten; mijn verzameling.
Op het internet bestaat geen enkele uitgebreide site, het leek mij dan ook een goed idee om via deze website de vragen, moeilijkheden en opmerkingen over de gehele wereld te verzamelen.

Ik heb de website zo opgevat dat elk gebouwd Pocher model besproken wordt met foto's en tips! Elk beeldje heeft een link naar een grotere foto. Ik heb nog verscheidene ongebouwde modellen in mijn bezit, deze zullen in de nabije en verre toekomst op deze website verschijnen!
Op dit ogenblik ben ik het volgende model aan het bouwen...

NIEUW
Op vraag van velen maakte ik copijen van de meeste handleidingen. De handleidingen van alle modellen staan on-line.
ze zijn te downloaden pagina per pagina of op PDF-formaat!
NIEUW

!! AANDACHT !!
Ik doe ook een beroep op jullie! Ik zoek nog enkele reserve onderdelen...misschien heeft u een bepaald onderdeel dat ik al zolang zoek? Kijk aub naar mijn zoekpagina
!! AANDACHT !!

Op de pagina problemen, oplossingen en tips bespreek ik enkele problemen waarmee ik tijdens het bouwen geconfronteerd werd. Hier komen ook allerlei tips aan de orde!
In de rubriek algemene vragen en antwoorden is er plaats voor algemene vragen over de pocher-modellen. Misschien weet jij er een antwoord op?

Voor het tentoonstellen van de Pocher-modellen ben ik zelf ook aan het knutselen gegaan. Een vereiste was een stofvrije ruime kast. Gezien de grootte van de modellen is mijn keuze gevallen op een twee-etage hoge constructie in glas; afgewerkt met houten profielen. Op de pagina uitstallen van de modellen vind je foto's en plannen.

Met informatie mij toegestuurd door enkele modelbouwers heb ik getracht een lijst van ooit geproduceerde Pocher modellen op te stellen. Neem gerust een kijkje op de pagina Pocher modellen sinds 1969.

Mijn collectie is compleet! Ik heb zoals reeds vermeld 22 gebouwde modellen, de andere zijn nog in kit vorm...Wanneer Pocher zowel de versie met en versie zonder metalen velgen heeft uitgebracht, dan kun je enkel deze met metalen velgen op de website terugvinden...bvb K93-K94-K95. Op de velgen pagina merk je het verschil tussen de twee...

Pocher metalen velgen....prachtig om zien maar Ú zo moeilijk bij constructie, daarom dit initiatief...metalen velgen handleidingen met foto's! De handleiding voor de Mercedes-Benz en Alfa Romeo velgen staat online.

Lees zeker mijn opmerkingen en lijst van veel gestelde vragen in de rubriek FAQ

Opmerkingen, tips en vragen kunnen via e-mail verstuurd worden.

Hou je van modeltreinen, neem dan ook een kijkje op mijn LGB website:... www.LGb-Trains.net


De pocher modellen

Mijn verzameling pocher modellen

Op zoek naar reserve onderdelen...

Problemen, oplossingen en tips

Vragen en antwoorden

Uitstallen van de modellen

Lijst van de verschillende Pocher modellen

Handleidingen Pocher modellen

Volgende pocher model in constructie

Links

opmerkingen en veel gestelde vragen

Handleidingen Pocher metalen velgen

Pocher catalogus

pocher adres en telefoon

opmerkingen en veel gestelde vragen

email

Dank aan

Terug naar de begin pagina

LGB-Trains.JPG - 3018 BytesCopyright 1999-2004 by GK
info@pocher.net